Preggers w.29 – 80 days left!

80 dagar

 

80 dagar kvar till beräknat datum då! Tiden springer iväg..

Då gick vi in i veckan 29 i lördags då, helt galet vad fort det gått denna gång.
200 dagar har gått (jisses, har jag varit gravid i 200 dagar redan???) & det är bara 80 dagar kvar till beräknat datum.. wäääh Kan plötsligt minnas att det gjorde ganska ont det där ju…. aaaaaj!!!
Meen är ändå spänd av förväntan & längtar..
Igår satte vi oss & funderade lite över namn men den här gången blev det skitsvårt, vi vet ju inte vad det blir för en liten räka som tittar ut i början på januari!? Tjejnamn är så gott som färdigt iaf, det finns två alternativ & de två har funnits sen vi fick T så det känns ganska rätt men killnamn, hur i hela friden ska man komma fram till ett killnamn som passar??? Finns ett gäng förslag med vi kan inte riktigt komma överens ändå… Det kommer väl när det kommer antar jag men ni är välkomna med förslag sålänge!! :)
Annars rullar allt på, barnvagnen kommer förhoppningsvis vara hemma inom 1,5 vecka, bebbekläderna är tvättade & nervikta i byrån, har ännu inte ställt iordning i Beanies rum men ideerna snurrar på & det börjar kännas hoppfullt om att det också ska bli färdigt snart.
Annars är magen tung & börjar bli riktigt bullig, har bara två veckor kvar på jobbet & det har jag väl lite blandade känslor över som de flesta andra antar jag, T är något överjävlig där hemma varannan dag ungefär så energin tar snabbt slut just nu & jag längtar efter en vecka i Skåne hos familj & vänner!

Hur är det med era magar? Vilken vecka är ni i?
love B

beanie

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>