Hamburg bebe…

image

Hamburg, Hamburg, Hamburg.. 3e resan det här året..
Snabbvisit på 18h men lite hann vi ju se! Förutom att fröken Fischer, ms travel partner flög i cockpit hela resan ner, vilket va helt jävla awesome, hann jag & SAS bästa flygvärdinna med en mysig kväll över en flaska vin & djupa samtal på Filini, en av hotellets (Radisson blu) barer, galet mycket garv över fönstret vi hade mellan rum & badrum…yes, kände man sig uttråkad på denna toalett kunde man bara rulla upp rullgardinen & vinka glatt mot personen som ligger i sängen! Jeez…& stros runt Hamburgs supermysiga gator & julmarknader ett par timmar.. Zara Home stod för den större delen av hålet i plånboken men så har vi ju inte det här hemma….. 😉 Kallt va det men kan absolut tänka mig att åka tillbaka på en lite längre resan, kanske t.o.m med en liten såndär kärlek ni vet…. 😉
Någon som varit där?

image

image

image

image

image
image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>