My paradise

20150524-104558.jpg

Den här helgen har för en gångs skull faktiskt varit en ”riktig” helg..ni vet en sån ledig helg som man längtat efter hela veckan & riktigt njuter av! Inget jobb, inga planer, bara jag & tjejerna mot världen & oj vad vi njutit av att bara umgås med varandra & våra nära & kära.
Det här är anledningen till att vi kom hem igen! Närheten av familj & vänner, se barnen växa upp tillsammans med mina barndomsvänners barn, hänga i trädgården en hel dag hos mormor & morfar utan stress & ”måsten”, utan en enda tanke på att det kommer ta ytterligare sex månader innan vi ses igen under en galet intensiv vecka där man varit tvungen att planera, ”sålla” & nästan sätta schema.. Härligt! Så jäkla härligt!
Helgen är faktiskt inte riktigt slut än & vädret känns fortfarande som att det är på vår sida så det blir ännu en dag full med utomhuslek & uppladdning inför en ny vecka på förskolan & jobb.
Ha en galet skön söndag!
Love B

20150524-105929.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>