20’s

Det vankas flapper-party bannemig!

På lördag händer det & jag börjar få mindre klädpanik på köpet… Inte ens den obligatoriska fjäderboan är inhandlad & jag har med andra ord endast morgondagen på mig att hitta ALLT jag behöver för ett ”all in Gatsby”-moment. Aaaah
VARFÖR är jag alltid ute i sista minuten?? Tacka gud för Mathilda & Lena som är okej med att behöva släpas runt halva Malmö i jakten på den perfekta klänningen!

Oavsett är vi nog ett glatt gäng tjejer som längtar galet & förväntansfullt efter bubbel, skaldjur, skratt & fräsiga outfits.. Ryktas om att någon mer inte hittat klänning & kommer köra nätstrumpbyxor & nippletassels för hela baletten….. ho ho

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>