Pirates & kittycats 

Jag hinner inte riktigt med känner jag! Barnen växer ifrån mig & jag minns knappt vad jag gjorde igår.. 

Idag har dock en stor varit på kalaspremiär. Ett riktigt förskole-kalas med pirattema hos en kompis & det verkade hade varit himla roligt trotsallt.. Vi har det lite kämpigt med att ”lämna” just nu eller T har. Hon kan vara väldigt blyg & jag gissar att vi har kommit lite i en separationsångest-period.. Mycket pga att jag jobbar så mycket & för att vi har varannan vecka I guess men det brukar ge med sig & efter lite extra pussar & kramar så brukar hon tycka att läget är rätt okej & tillslut jäkligt roligt istället! Har ni också haft en sån period?

Karamellerna till trätoller (skånska?) hittade jag i sötaste lilla butiken på Lilla torg i Malmö (L har likadana i ljusrosa) & den drömmiga klänningen i spets tror jag T’s mormor hittade på Zalando.

Undertiden som den stora gick på plankan fick jag äntligen lite efterlängtad kvalitetstid med den lilla så vi plockade med oss en bror ner på stan för lunch, mys & lördagsgodis-shopping.

Kan inte för mitt liv förstå när dom blev så stora… T vill jag inte ens prata om utan att få en klump i magen & den här lilla med dom blåaste ögona & det mest smittande skrattet (…eller värsta humöret…).. Vad hände med henne? Om 4 månader blir hon 3…. What the flying….? Hon för diskussioner som ingen annan, har attityd & ett jävla humör samtidigt som hon får vilken hårdhjärtad dåre som helst att smälta & falla in i hennes skratt över absolut ingenting.

Efter kalas, lunch & lite vila hemma bestämde vi oss iaf för en lite tripp ut på landet för en kik på min morbrors hus, fika & gosa med kisarna. Här har vi Mynta tror jag & tjejerna blev upp över öronen förälskade i damen som bara ville ha mer & mer kärlek.

Så har det varit lördag & vi har myst, kalaset, bråkat, skrattat, ätit & haft helg med varandra.

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Pirates & kittycats 

 1. Hej,
  hur fungerar det att ha varannan vecka när ni bor så långt ifrån varann? går barnen på två förskolor då? läser din blogg från och till och tycker du verkar vara rn oerhört stark och driftig tjej. himla coolt att du vågade starta eget också.

  • Hej Sara! & tack, gud vad det värmer! :)
   Varannan vecka fungerar faktiskt ganska bra nu när tjejernas pappa bor lite närmre men det är fortfarande 1,5 enkel resa i bilen så just resandet kan vara ganska segt men vi försöker göra varannan gång eller mötas i Malmö så gott det går! Just nu går tjejerna bara på förskola när dom är hos mig eftersom deras pappa inte jobbar men vi kommer verkligen behöva hitta en lösning snart nu när T börjar förskoleklass nästa höst & behöver hänga med i allt som händer på ett annat sätt..
   Tack för kommentaren!
   Kram

   • men visst var det så att du ett tag åkte till Norrköping och hämtade och lämnade? tycker det var så himla starkt, sen kanske det inte finns så mycket till val men ändå starkt att orka med det. ha en toppenhelg nu:)

    • Precis! Hela första året som separerad pendlade jag & barnen till Nkpg en vecka i månaden.. Det va riktigt sega resor många gånger så jag är otroligt glad att vi slipper numera!
     Tack detsamma! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>